Routebeschrijving naar La Vue Vaste Frankrijk

Routebeschrijving naar La Vue Vaste

Per auto

1. Breda-Antwerpen-Lille- Arras-Laon-Reims-Troyes
2. Maastricht-Luik-Luxemburg-Thionville-Metz-Nancy
3. In beide gevallen verder via Langres-Dijon-Lyon-St.Etienne-Firminy-richting Le Puy. In Yssingeaux  de afslag Retournac en Rosières nemen(D 103, vervolgens D 7).
Bij de ingang van Rosières gaat er rechts een ongeasfalteerde weg vrij steil omhoog. Laat de gendarmerie hier links liggen. Neem dus rechts deze weg, ga onder een bruggetje door en dan aan het eind rechtsaf. Deze weg is wèl geasfalteerd en gaat door het gehucht Chiriac. Hier doorheen gereden is er een splitsing: links aanhouden. Er staat een bord “doodlopende weg”; toch diè weg inslaan en dan zie je het huis met blauwe luiken liggen!

Per trein

Per trein zijn er goede verbindingen met TGV en Thalys. In Nederland zijn er kaartjes te koop tot St.Etienne, waar een kaartje voor het laatste deel tot Retournac gekocht kan worden. Als je de aankomsttijd van tevoren doorgeeft, kan er een taxi geregeld worden voor het laatste stuk.

Met de bus

Er is ook een busverbinding tot Lyon met Eurolines. Over de reismogelijkheden geinformeerd  kun je een kijkje nemen op de website van Eurolines.

Vliegen

Er kan ook gevlogen worden naar Lyon.

Poolen

Voor evt. meerijden met elkaar kan er bemiddeld worden.